مواد غذايی حاوی روی
مواد غذايی حاوی روی
مواد غذايی حاوی روی یا زینک شامل گوشتها ،مغز ها و تخم مرغ و حبوبات و … میشود.
نقش روی یا زینک در بدن:
- رشد و نمو طبيعی بدن و رشد قدی
- بهبود و التيام زخم ها
- سلامت پوست و مو وناخن ها
- شرکت در ساختمان انسولين و برخی آنزيم ها
- شرکت در سوخت و ساز اسيدهای نوکلئيک
مواد غذايی حاوی روی
گوشت ها- جگر -صدف – شير – تخم مرغ – آجيل -عدس – لوبيا
کنجد – تخم کدو -گندم – انجير -گردو _آواکادو_اسفناج