رژيم غذايی برای تقويت حافظه
رژيم غذايی برای تقويت حافظه
رژيم غذايی برای تقويت حافظه شامل:
مواد حاوی کلسيم .فسفر.آهن .منيزيم .ويتامين B,C,E و بتا کاروتن و امگا 3
عسل – کشمش (مويز) – سرکه – شير – تخم گشنيز – زنجبيل – بيد مشک – گلاب – کندر
-مغز ها ( بادام – فندق – گردو – پسته – کنجد – تخم آفتاب گردان)
–حبوبات (عدس – لوبيا – نخود)
-سبزيجات (کرفس – کدو – کاهو – ريحان -آويشن – نعناع – زيتون – جعفری –چغندر -شويد — شلغم – سير – کلم – آلوچه – -گوجه فرنگی )
-ميوه ها (خرما – نارگيل – زرد آلو – آلو – گلابی – به – موز – سيب – انار –انگور)
_غذاهای دریایی مثل ماهی و میگو و…
رژيم غذايی برای تقويت حافظه
به جز مواد غذایی بالا ،سایر روش هایی که برای تقویت حافظه موثر هستند شامل:
جدول حل کردن/شعر و متن حفظ کردن/تعامل و گفتگو با دیگران/بازگویی خاطرات و تمرین یادآوری موضوعات/سعی کنید از مسیر تکراری به محل کار یا خانه نروید و هر بار راه جدیدی را امتحان کنید/ورزش هایی انجام دهید که هماهنگی عصب و عضله نیاز دارد/
بطور کلی با انجام کارهای فکری و به کار انداختن سلولهای خاکستری مغز ارتباط های داخل شبکه ای و سیناپس های بین نرونهای مغزی را افزایش دهید. تا حافظه تان تقویت شود و از ایجاد آلزایمر زودرس پیشگیری شود.